Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/asocia14/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/asocia14/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862
Lansare Îndrumar – Atragerea Investiţiilor Strǎine – Pitesti Smart City

Lansare Îndrumar – Atragerea Investiţiilor Strǎine

Home - Smart City - Lansare Îndrumar – Atragerea Investiţiilor Strǎine
LINK pentru ARTICOL
Îndrumarul este adresat tuturor comunitǎţilor din România și primarilor acestora. Mai ales orașele mari și dinamice pot adopta aceste soluții pe cont propriu. În cazul localităților mai mici, eforturi similare se pot derula în asociere, la nivel zonal/județean. Principalul scop al îndrumarului este de a atrage atenţia asupra oportunitǎţilor pe care aceste investiţii le reprezintǎ pentru orice comunitate si de a explica, in detaliu, modalitatile diferite de atragere a investitorilor.
Related image
“Parteneriatul dintre comunitatea locală și investitorii privați trebuie să se bazeze pe proactivitate, încredere și predictibilitate. De multe ori, investitorii noi, mai ales cei străini, au nevoie de servicii specializate pe întreg ciclul unei investiții: de la primul contact cu oportunitatea de nivel local până la alegerea locației, implementarea și eventual extinderea investiției.”
Se vorbește despre dezvoltarea economicǎ localǎ, despre identitatea și dorinţele investitorilor, despre localism și se explicǎ, în detaliu, „cum sǎ te promovezi” – relaţia cu autoritǎţile, aprobǎrile necesare, crearea unei imagini favorabile, abordarea investitorilor, promovarea prin diferite cǎi, consolidarea și pǎstrarea investiţiilor și actorilor lor, servicii de facilitate a investitiei etc.
Image result for urban talks urbanize hub
Vǎ invitǎm sǎ descoperiţi mai multe despre orașe sustenabile, creative și smart la evenimentul Urban Talks din București, în perioada 10-12 mai. Acest îndrumar, precum și alte douǎ rapoarte care vizeazǎ România metropolitanǎ și Bunele practici în dezvoltarea urbanǎ vor fi lansate cu prilejul acestui eveniment marca UrbanizeHub. Luaţi-vǎ bilet aici!
Poze: The American GeniusFinancial TimesUrban Talks 

Leave A Comment

 

Categories

Brochure

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Categories

Asociatia de Dezvoltare si Inovare PITESTI Smart City este o Platforma de idei si proiecte care are ca scop conectarea tuturor actorilor interesati de dezvoltarea urbana locala. PITESTI Smart City are ca obiectiv principal implementarea de proiecte si strategii care sa dezvolte societate locala.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial